Blog: De helden achter de schermen Structureel bezig met belangrijke maatschappelijke vraagstukken

12 juni 2024

Natuurlijk is het mooi om een beweegbare brug te bouwen, mee te werken aan nieuwe eilanden in het Amsterdamse IJ of ervoor te zorgen dat snelwegen goed met elkaar worden verbonden. Veel mensen denken bij Civiele Techniek aan de mensen die op het toneel staan, die werken aan in het oog springende projecten. 

Maar hoe zit het met de Professionals achter de schermen? Zij die ervoor zorgen dat iedereen koud én warm water heeft thuis, dat je telefoon bereik heeft, het licht blijft branden en je het toilet kunt doortrekken!? Dit zijn de toppers die werken in de wereld van de ondergrondse infra. Mannen en vrouwen die werken met alle typen kabels en leidingen, riolering en telecom. Professionals die zich iedere dag bezighouden met het gemak en de conform van de inwoners van Nederland. 

Bij Esler noemen we ze De Helden Van De Infra. Helden die niet alleen maar leidingen aan elkaar knopen maar structureel bezig zijn met belangrijke maatschappelijke vraagstukken. Denk bijvoorbeeld eens aan het gasvrij maken van wijken en steden in Nederland. Omdat het noodzakelijk is om te verduurzamen is het belangrijk dat er treffende maatregelen genomen worden. Het overstappen van gas- naar warmteleidingen is een manier waarop we bij kunnen dragen aan een beter milieu en daarbij zijn onze helden hard nodig! 

Daarnaast willen we tegenwoordig ook allemaal snel internet. We willen kunnen genieten van digitale TV, snel online kunnen gamen of lekker op de bank kunnen Netflixen. Om dit mogelijk te maken worden overal glasvezel netwerken neergelegd zodat steeds meer huishoudens na een drukke dag thuis lekker kunnen ontspannen. Allemaal dankzij de inzet van deze professionals! 

Ook werken in de Ondergrondse Infra? 

Wij hebben voor al deze toppers mooie vacatures, natuurlijk op het grensvlak van techniek en het organiseren van projecten, zoals je van ons gewend bent! Ervaren krachten of mensen die hun eerste stappen in deze gave wereld willen zetten kunnen via Esler aan het werk als Werkvoorbereider, Projectcoördinator, Uitvoerder, Projectleider of Projectmanager. 

Gerelateerde blogs

Een kaartenhuis

  • Blog

Een accountmanager detachering en het opbouwen van het hele detacheringspro…

Lees meer

AI in recruitment

  • Blog

Hoe gaat het met de integratie van AI in recruitment?

Lees meer

Intelligente verkeerssystemen

  • Blog

De komende jaren verandert de wereld van verkeer en vervoer ingrijpend. Sys…

Lees meer

Interessante vacatures