Blog: De helden achter de schermen Structureel bezig met belangrijke maatschappelijke vraagstukken

22 september 2023

Natuurlijk is het mooi om een beweegbare brug te bouwen, mee te werken aan nieuwe eilanden in het Amsterdamse IJ of ervoor te zorgen dat snelwegen goed met elkaar worden verbonden. Veel mensen denken bij Civiele Techniek aan de mensen die op het toneel staan, die werken aan in het oog springende projecten. 

Maar hoe zit het met de Professionals achter de schermen? Zij die ervoor zorgen dat iedereen koud én warm water heeft thuis, dat je telefoon bereik heeft, het licht blijft branden en je het toilet kunt doortrekken!? Dit zijn de toppers die werken in de wereld van de ondergrondse infra. Mannen en vrouwen die werken met alle typen kabels en leidingen, riolering en telecom. Professionals die zich iedere dag bezighouden met het gemak en de conform van de inwoners van Nederland. 

Bij Esler noemen we ze De Helden Van De Infra. Helden die niet alleen maar leidingen aan elkaar knopen maar structureel bezig zijn met belangrijke maatschappelijke vraagstukken. Denk bijvoorbeeld eens aan het gasvrij maken van wijken en steden in Nederland. Omdat het noodzakelijk is om te verduurzamen is het belangrijk dat er treffende maatregelen genomen worden. Het overstappen van gas- naar warmteleidingen is een manier waarop we bij kunnen dragen aan een beter milieu en daarbij zijn onze helden hard nodig! 

Daarnaast willen we tegenwoordig ook allemaal snel internet. We willen kunnen genieten van digitale TV, snel online kunnen gamen of lekker op de bank kunnen Netflixen. Om dit mogelijk te maken worden overal glasvezel netwerken neergelegd zodat steeds meer huishoudens na een drukke dag thuis lekker kunnen ontspannen. Allemaal dankzij de inzet van deze professionals! 

Ook werken in de Ondergrondse Infra? 

Wij hebben voor al deze toppers mooie vacatures, natuurlijk op het grensvlak van techniek en het organiseren van projecten, zoals je van ons gewend bent! Ervaren krachten of mensen die hun eerste stappen in deze gave wereld willen zetten kunnen via Esler aan het werk als Werkvoorbereider, Projectcoördinator, Uitvoerder, Projectleider of Projectmanager. 

Gerelateerde blogs

Walrusklasse Onderzeeboten

  • Blog

Nieuwe onderzeeboten zullen naar alle waarschijnlijkheid iconische Walruskl…

Lees meer

De Opkomst van ICNG Treinen

  • Blog

Vanaf december 2024 worden de Intercity Nieuwe Generatie (ICNG) treinen geï…

Lees meer

Bezoek aan het Marine-terrein

  • Blog

Wij hadden een afspraak met een van onze professionals om een interview af…

Lees meer

Interessante vacatures