Esler professionals

Duurzaam detacheren om ambities waar te maken

Werk aan je technische carrière en laat je inspireren met het actieve Esler Sustainability Program! Samen met jou werken we aan je ontwikkeling, vitaliteit en werkgeluk.
Ons doel: jij behaalt in goede gezondheid je pensioen en je kijkt terug op een te gekke carrière!
Netwerk van gerenommeerde opdrachtgevers en leuke collega professionals
Een actief ‘Esler Sustainability Program’ in ontwikkeling en uitvoering
Wij nemen samen de verantwoordelijkheid voor jouw Persoonlijk Ambitie Plan
Traineeships en management development
Nederlands eerste duurzaam detacheerder
Fun!

Waarom duurzaam inzetbaar?

Bij alles wat we doen denken we na over hoe we dat duurzaam kunnen doen. Inzetbaar blijven met behoud van gezondheid en welzijn:

  • veiligheid
  • welzijn
  • vitaliteit
  • ontwikkeling
  • geluk

Jij bent ons kapitaal, dus jij staat centraal! Het grote voordeel:
Je voelt je beter en samen verhogen we je marktwaarde.

Voor wie zijn wij van betekenis?

MBO, HBO en WO opgeleide professionals in de werktuigbouw, elektrotechniek, civiele techniek, infra of technische bedrijfskunde.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste vacatures die jou op het lijf zijn geschreven? Meld je aan voor de jobalert en ontvang een bericht zodra wij een voor jou passende vacature beschikbaar hebben.

 • Juan Patino

  Teamleider Railmaterieel

  Het is geweldig om voor Esler te mogen werken bij het GVB. Als teamleider railmaterieel metro mag ik een groot team aansturen. De combinatie werken met techniek en met mensen is iets waar ik dagelijks van kan genieten. Esler is een betrokken bedrijf dat altijd voor je klaarstaat, de zaken op orde heeft en je serieus neemt.
 • Frits Postema

  Projectcoördinator

  Bij de zoektocht naar een nieuwe baan heeft Esler mij geholpen aan een vervolgstap in mijn carrière. Van het maken van calculaties tot planningen en het contact met verschillende mensen in mijn team maakt mijn werk zeer dynamisch en divers.
 • Raoul Rade

  Consultant NS

  Bij Esler heb ik de vrijheid om me op verschillende taken te richten en dat flexibel in te vullen. Naast marketing en ICT bewerk ik ook tekeningen en fotomateriaal voor een project bij de NS. Dit maakt mijn werk erg dynamisch en zorgt er voor dat geen dag hetzelfde is.
 • Peter Keijzer

  Accountmanager infra

  Door mijn jarenlange kennis en ervaring binnen de infra techniek en mijn grote netwerk ben ik in staat om aanvragen bij onze opdrachtgevers te doorgronden en daar de professional met de juiste kennis, ervaring en persoonlijkheid voor te vinden.
 • Gertjan Beemsterboer

  Projectbegeleider

  Het sluizencomplex in IJmuiden blijft voor mij een fascinerende en dynamische omgeving. Dagelijks ondervind ik verandering waardoor het werken op de sluizen een geweldige uitdaging is. Ik kan met recht zeggen dat geen enkele dag hetzelfde is.

Wil je ook aan de slag bij Esler?