Esler Foundation Duurzaamhorigheid

Als duurzaam detacheerder stimuleert en faciliteert Esler haar professionals een vitale levenshouding na te streven. Echter voor sommige mensen is vitaliteit niet vanzelfsprekend! Daarom dragen wij ons steentje bij door sponsoring van een aantal goede doelen.

Zaken waar we ons hard voor maken

Spieren voor spieren

Spieren voor Spieren heeft als missie om alle spierziekten bij kinderen te verslaan. Dat doen zij door het financieren van wetenschappelijk onderzoek en het mogelijk maken van een snelle diagnose, de beste behandeling en innovatieve zorg.

www.spierenvoorspieren.nl

Stichting Ushersyndroom

Ushersyndroom is een erfelijke aandoening waarbij kinderen doof of slechthorend geboren worden en naast nachtblindheid ook een progressief verlies van zicht ervaren. Uiteindelijk worden mensen met Ushersyndroom doof én blind. Behandeling van het Ushersyndroom is nog steeds niet mogelijk, maar er zijn wel hoopvolle ontwikkelingen. Stichting Ushersyndroom heeft als missie: “In 2030 is Nederland bekend met het Ushersyndroom en zijn diagnose, behandeling en zorg standaard geworden”.

www.ushersyndroom.nl

Kinderkankervrij

Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 81% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Ons doel is om dit percentage te verhogen naar 100%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

www.kika.nl