Vind de technicus
voor jouw project Wij kennen de markt, wij bieden de oplossingen

Esler de specialist

Als specialist of werkzaam op het grensvlak van techniek en het organiseren van de techniek kun je bij Esler terecht. Wij detacheren professionals met een achtergrond in de werktuigbouwkunde, elektrotechniek, civiele techniek, infra of aanverwant in functies als werkvoorbereider, engineer en projectleider.

Voorbeelden van projecten die wij doen zijn het coördineren van bouwprojecten op Schiphol, het onderhouden van maritieme schepen, het reviseren van energiecentrales tot het verzorgen van kabel en leidingwerk op en langs het spoor. Onze professionals zijn in staat om een verscheidenheid aan complexe projecten te realiseren.

Voor wie zijn wij van betekenis?

Esler speelt een significante rol voor opdrachtgevers die op MBO-, HBO- of WO-niveau professionals willen inhuren. Onze professionals hebben een achtergrond in de werktuigbouw, elektrotechniek, civiele techniek of een aanverwant competentiegebied, al dan niet aangevuld met een technisch organiserende competentie op gebied van projectleiding, management of organiserende functies.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Gerelateerde vacatures