Werken in de rail Bij Esler kun je overal in de railsector terecht: van de aannemerij, ingenieursbureaus tot de opdrachtgevers en zelfs bij de spoorwegbeheerder.

Elke dag rijden er 5.500 treinen over het 7.000 kilometer lange Nederlandse spoor, en de cijfers laten zien dat de vraag naar treinvervoer blijft groeien. Esler werkt als detacheringsbureau hier al jarenlang aan mee. Wij hebben een groot netwerk opgebouwd bij diverse bedrijven, hebben kennis van deze markt en hebben al veel professionals aan een nieuwe uitdaging geholpen.

“Esler bood mij een mooie stap in de rail. Daarvoor moest ik uit mijn comfortzone, maar dit heeft mij nog ambitieuzer gemaakt.”

Daan (storingscoördinator)

Esler is in heel Nederland actief binnen de railsector. Denk hierbij aan de lightrail en heavy rail binnen de vakdisciplines energievoorziening, treinbeveiliging, tractie, bovenleiding, baan & spoorwegbouw. Maar ook is Esler actief in het produceren van spoorwegproducten tot het onderhouden van treinen, metro’s en trams.

Kijk hieronder wat voor mogelijkheden Esler kan bieden in deze mooie sector.

Werken in de rail Bij Esler kun je overal in de railsector terecht: van de aannemerij, ingenieursbureaus tot de opdrachtgevers en zelfs bij de spoorwegbeheerder.

Haal meer uit je carrière

Een kaartenhuis

  • Blog

Een accountmanager detachering en het opbouwen van het hele detacheringspro…

Lees meer

AI in recruitment

  • Blog

Hoe gaat het met de integratie van AI in recruitment?

Lees meer

Intelligente verkeerssystemen

  • Blog

De komende jaren verandert de wereld van verkeer en vervoer ingrijpend. Sys…

Lees meer

Esler Community Esler biedt meer aan onze professionals

Leren van vakgenoten, kennissessies en discussies over vakgerelateerde onderwerpen en op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen? Met de Esler community beschik je over een platform van vakgenoten en kun je er met je vragen terecht of ervaringen uitwisselen.