Interne vacatures

Werken bij Esler op kantoor

Word onderdeel van een dynamisch team met een leerzame omgeving en een frisse kijk op het werken zelf. Bij Esler zijn wij bezig met maatwerk voor professionals en opdrachtgevers. Dat betekent dat je geen dozen verplaatst, maar veel persoonlijk contact hebt met de mensen om je heen en ook met de kandidaten die je wilt gaan detacheren. Of je nou bezig bent als recruiter, accountmanager, marketeer, jij bent gericht op de mens en een duurzame inzet van zijn kwaliteiten. Voor ons staat duurzaam detacheren voorop om een lange en vitale carrière aan te gaan.

Detachering

De voordelen van detachering zijn erg toepasselijk voor de huidige krapte in de markt. Bij Esler zijn wij bezig om de juiste hoeveelheid variatie in een carrière te realiseren, daarmee kun je toch bij één werkgever met veel verschillende projecten bezig zijn. Vooral voor de starter is het prettig om te weten dat er een mogelijkheid is om in verschillende sectoren ervaring op te doen.

Bedrijfscultuur Esler

“Work hard, laugh harder”. Het management heeft oog voor jou om je te faciliteren zodat jij optimaal je werk kunt doen. Er wordt veel tijd besteed aan het ontwikkelen van medewerkers, participatie, samenwerking, openheid en een goed moraal. Teamwork staat centraal en we doen er alles aan om het beste uit elkaar te halen. Naast hard werken is er ruimte voor ontspanning en drinken we geregeld gezellig een borrel met elkaar. Kortom, jouw werkgeluk staat centraal met als doel dat je iedere dag terugkijkt op een te gekke dag.