Heeft u als opdrachtgever te maken met tijdelijke of permanente onderbezetting binnen uw organisatie? Vindt u het lastig om goed opgeleide en gemotiveerde professionals te vinden die uw projecten ondersteunen op technisch en organisatorisch niveau? Dan bent u met uw vacature bij Esler aan het juiste adres!

Wij als technisch detacheringsbureau bieden u dé professional op MBO, HBO of WO niveau die uitblinkt in het organiseren en realiseren van uw project, in dienst van Esler! Dat doen wij no nonsens, doeltreffend en met de juiste vaardigheden!

Wij verstaan ons vak en kunnen projectsituaties bij onze opdrachtgevers juist inschatten door jarenlange ervaring en kennis van technische markten. Daarnaast delen wij onze kennis en leven ons dusdanig in op projectsituaties, zodat wij het gevoel hebben de functies zelf te kunnen uitvoeren. Alleen zo kan Esler een detachering organiseren die aan ieders verwachting voldoet of zelfs overtreft!
Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten?

SNEL PROFESSIONALS NODIG?

Verstuur direct uw vacature en wij gaan voor u op zoek!

  • Juan Patino

   Teamleider Railmaterieel

   Het is geweldig om voor Esler te mogen werken bij het GVB. Als teamleider railmaterieel metro mag ik een groot team aansturen. De combinatie werken met techniek en met mensen is iets waar ik dagelijks van kan genieten. Esler is een betrokken bedrijf dat altijd voor je klaarstaat, de zaken op orde heeft en je serieus neemt.
  • Frits Postema

   Projectcoördinator

   Bij de zoektocht naar een nieuwe baan heeft Esler mij geholpen aan een vervolgstap in mijn carrière. Van het maken van calculaties tot planningen en het contact met verschillende mensen in mijn team maakt mijn werk zeer dynamisch en divers.
  • Raoul Rade

   Consultant NS

   Bij Esler heb ik de vrijheid om me op verschillende taken te richten en dat flexibel in te vullen. Naast marketing en ICT bewerk ik ook tekeningen en fotomateriaal voor een project bij de NS. Dit maakt mijn werk erg dynamisch en zorgt er voor dat geen dag hetzelfde is.
  • Peter Keijzer

   Accountmanager infra

   Door mijn jarenlange kennis en ervaring binnen de infra techniek en mijn grote netwerk ben ik in staat om aanvragen bij onze opdrachtgevers te doorgronden en daar de professional met de juiste kennis, ervaring en persoonlijkheid voor te vinden.
  • Gertjan Beemsterboer

   Projectbegeleider

   Het sluizencomplex in IJmuiden blijft voor mij een fascinerende en dynamische omgeving. Dagelijks ondervind ik verandering waardoor het werken op de sluizen een geweldige uitdaging is. Ik kan met recht zeggen dat geen enkele dag hetzelfde is.