ad

Detacheren: de toekomst Carrière maken bij verschillende opdrachtgevers en toch verbonden zijn aan een vaste werkgever.

Bouwen aan je carrière

Je wilt bouwen aan een mooie carrière waarbij jouw ontwikkeling, balans werk – privé én jouw welzijn centraal staat. Juist op deze punten biedt detachering jou een meerwaarde omdat je ervaring op zult doen bij meerdere opdrachtgevers. Dat kunnen projecten zijn variërend van een paar maanden tot een paar jaar. Je krijgt te maken met verschillende culturen, werkwijzen en ontwikkeling. Ook je inhoudelijke kennis wordt sneller ontwikkeld en bieden wij vanuit Esler ook intervisie trajecten met externe sprekers en buddy coaching.

Esler helpt jou dus met je carrièreontwikkeling. Samen bepalen we waar je staat, waar je naartoe wilt groeien en via welke weg we dat gaan bewandelen.

Detacheren betekent voor ons waarde toevoegen aan mensen zodat zij hun werk optimaal kunnen uitvoeren en kunnen inzetten op projecten die passen bij de kennis en de ervaring waarover zij op dat moment beschikken.

Vergelijk je werk ook met het hebben van spullen. De sterk en snel veranderende wereld maakt dat je slechts een paar jaar rijdt in je auto, meerdere keren in je leven verhuisd en je geregeld je inboedel vervangt door iets mooiers dat past in de tijd. Zo is het ook met werk, vrijwel niemand werkt tegenwoordig nog van het begin van zijn carrière tot zijn pensioen bij één werkgever. Toch geloven wij dat dat kan door het kunnen bieden van de juiste mix van werk, ontwikkeling, balans werk – privé en uitdagende projecten.

Wil je hier meer over weten, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en dan bepalen we samen welke mogelijkheden wij je kunnen bieden.

Gerelateerde vacatures