Dienstverlening Esler Voor als je op zoek bent naar continuïteit in je projecten met professionals die een meerwaarde bieden op de projecten en voor je organisatie.

Esler detacheert technische professionals met een MBO-4, HBO of WO opleiding in de werktuigbouw, elektrotechniek, civiele techniek of een aanverwant competentiegebied. De opleiding is veelal aangevuld met een technisch organiserende competentie op gebied van projectleiding, projectmanagement, management of overeenkomstig. 

Als HR business partner op gebied van de duurzame detachering sturen wij op passende oplossingen op projecten van onze opdrachtgevers. Oftewel: ‘op het juiste moment beschikken over de juiste kennis, de juiste capaciteit én bij voorkeur met een professional die jouw verwachting weet te overtreffen’.  

Het vinden van de juiste technische professional is een vak en wij beheersen die competentie! Hierbij is kennis nodig van de arbeidsmarkt, zijn vaardigheden vereist om de wervingsprocessen goed te kunnen managen en is een goede relatie met onze opdrachtgever van belang. Voor het managen van onze instroom hebben we intern een AGILE proces opgetuigd dat leidt tot het sneller beschikbaar kunnen stellen van de meest geschikte professional. Een samenwerking met Esler biedt je als opdrachtgever dan ook meerdere voordelen: 

 • Een detacheerder die de verantwoordelijkheid neemt voor de duurzame inzet van haar professionals 
 • Professionals inzetten die zich ontwikkelen, productiever en vitaal zijn 
 • Een langetermijn-samenwerking met Nederlands eerste duurzaam detacheerder 
 • Met elkaar kunnen we onze duurzaamheidsdoelstellingen behalen 
 • Uitstekende professionals die passen binnen jouw organisatie 
 • Door de samenwerking met Esler ontwikkel je onderscheidend vermogen naar jouw opdrachtgever 

Als jouw leverancier werken wij samen als business partner. We bespreken de relevante HR vraagstukken en we kunnen een custom made oplossing bieden. Denk hierbij aan de detachering van een professional, het managen van de volledige inhuur, het organiseren van het instroombeleid en het managen van de inhuur van ZZP’ers.  

Onze drijfveer is dat iedereen werkgeluk verdient: inzetbaar blijven met behoud van gezondheid en welzijn. Met een vitaliteitsbijdrage stimuleren wij onze professionals om naast het werk te bewegen en ontspanning op te zoeken. Met ons persoonlijk ontwikkelprogramma blijven we kennis en vaardigheden ontwikkelen en bewaken wij de veilige werkomgeving en het persoonlijk welkzijn door met elkaar in gesprek te blijven. Daarnaast bieden we met de Esler Community een meerwaarde door vakgerichte master classes te organiseren en onze professionals te trainen en te begeleiden. Kortom, Esler detacheert professionals die zich ontwikkelen, productiever en vitaal zijn! 

Met ruim 15 jaar ervaring is Esler inmiddels een begrip in de markt van duurzame detacheringsoplossingen. Wij zijn VCU gecertificeerd en we beschikken wij over het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Met het SNA keurmerk kunnen wij aantonen een financieel en administratief bonafide administratie te voeren die voldoet aan de eisen van de NEN 4400-1. Met dit keurmerk van de SNA zijn de risico’s voor onze opdrachtgevers aangaande de inlenersbeloning en ketenaansprakelijkheid beperkt.  

Voor het borgen van de veiligheid & gezondheid voor onze professionals beschikken wij over een VCU certificaat. Ons werkproces voor borging van de veiligheid & gezondheid is vastgelegd en omvat een gedegen stappenplan om risico’s te inventariseren en te beheersen.  

Diensten die we aanbieden: 

 • Detachering
 • Deta vast
 • Inhuur- & contractmanagement
 • Adviseur en HR business partner 
 • ZZP management
 • Strategische flexoplossingen

De Esler belofte

Wij zijn geen dozenschuiver. We sturen je pas een cv toe als we het commitment hebben van onze professional en we weten dat die professional past op de opdracht! Detachering draait om mensen, zij zijn ons kapitaal en dat is een belofte die wij duurzaam en langdurig willen waarmaken. Werkgeluk moet een universeel goed zijn, daar doen wij graag onze best voor.

De projecten waarvoor wij detacheren

Pagina 1 van 4

Werkvoorbereider / Technisch Support laadpalen

 • Interview

Wij zetten graag onze collega's in de spotlight, omdat zij vaak bij mooie p…

Lees meer

Toezichthouder Bouwkunde op Schiphol

 • Interview

Wij zetten graag onze collega's in de spotlight, omdat zij vaak bij mooie p…

Lees meer

Intelligente verkeerssystemen

 • Blog

De komende jaren verandert de wereld van verkeer en vervoer ingrijpend. Sys…

Lees meer
Pagina 1 van 4