Waarom detacheren? Op het juiste moment de juiste ervaring opdoen bij de juiste opdrachtgever!

Ontdek de voordelen van detacheren

Sta eens stil bij de volgende voordelen die je hebt als je voor een detacheerder werkt:

  • Veel variatie in werk en werkomgevingen – Je mag werken aan verschillende projecten in verschillende sectoren.
  • Ervaring opdoen bij verschillende opdrachtgevers – Je kan ervaring opdoen in verschillende functies en je ervaring overleggen met elke nieuwe werkgever.
  • Oriënteren op wat het beste bij jou past – Je leert jezelf kennen en je kunt je oriënteren op welke werkzaamheden het dichtst bij jou voorkeuren liggen.
  • Goede arbeidsvoorwaarden – Als gedetacheerde beschik je over arbeidsvoorwaarden die op een aantal belangrijke punten tenminste voldoen aan de arbeidsvoorwaarden zoals die van toepassing zijn bij de opdrachtgever. Een detacheerder die jou centraal stelt verrijkt het arbeidsvoorwaardenpakket met extra studiedagen, een goed personal development program en eventueel een leaseauto.
  • Persoonlijke ontwikkeling – werken via een detacheerder betekent dat je blijft ontwikkelen. Als je met de volgende detacheringsopdracht een stap wilt maken naar een andere functie, dan helpt het om je daaraan voorafgaand met training en opleiding te ontwikkelen.
  • Terugvallen op je detacheerder als er even geen vervolgopdracht is – als een opdracht onverwachts eindigt, dan sta je niet op straat maar val je terug op je detacheerder met wie je samen op zoek gaat naar een nieuw project.

Als je wordt gedetacheerd dan is de detacheerder jouw werkgever! Je krijgt een dienstverband voor bepaalde of onbepaalde tijd en je wordt dan uitgeleend als aan een opdrachtgever die op dat moment jouw kennis en vaardigheden nodig heeft. Zo maak je gebruik van het netwerk van de detacheerder en kun jij je gewenste ervaring opdoen. Als het project is afgelopen dan heeft de detacheerder een nieuwe opdracht voor je. Dat kan zijn bij dezelfde opdrachtgever, maar mooier is het als je kunt overstappen naar een nieuwe opdrachtgever. Je krijgt daardoor meer ervaring met de verschillende branches, functies en culturen binnen bedrijven. Voor jouw persoonlijke ontwikkeling bestaat er geen betere mogelijkheid!

Het grote voordeel van detacheren zit in hoe detacheren precies werkt en flexwerk krijgt hierdoor de betekenis die het verdient:

Op het juiste moment in je carrière de juiste ervaring opdoen bij de juiste opdrachtgever!

Gerelateerde vacatures