Duurzaam detacheren Op een gezonde manier je pensioen halen en kunnen terugkijken op een te gekke carrière.

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) betekent dat we de Sustainability Goals van de OESO adopteren en deze implementeren binnen onze bedrijfsvoering. Zo denken we na over CO2 neutrale huisvesting, een zo laag mogelijke emissie van het wagenpark, afval scheiden en een paperless office. Logisch, want zo kijken we voornamelijk tegen duurzaam ondernemen aan: hét milieu.

Als Esler kijken we verder, namelijk naar jou! Als duurzaam detacheerder hebben wij een duurzaamheidsbeleid dat erop is gericht dat jij op een gezonde manier je pensioen kunt halen en kunt terugkijken op een te gekke carrière! Stel je eens voor, je mag je ontwikkelen in kennis en vaardigheden, je kunt geregeld stappen maken door te worden gedetacheerd op projecten bij toonaangevende opdrachtgevers en je wordt gestimuleerd om te sporten en gezond te leven. En dat in een goede balans van werk en privé. Esler heeft dit voor je! Jij bent ons kapitaal, dus jij staat centraal! Het grote voordeel voor jou is dat je je beter voelt en we samen jouw marktwaarde verhogen. Zo zijn we als duurzame detacheerder net iets meer van betekenis voor jou en voor onze opdrachtgevers.

Duurzaam detacheren om ambities waar te maken

Het is onze missie om uit oogpunt van people, planet en profit duurzaam detacheren van technische professionals te stimuleren. Dat doen we door een ‘Esler Sustainability Program’ te voeren in onze core business om zo bij te dragen aan de duurzaamheidsdoelstelling van onze samenleving en een kwalitatief betere inzet van professionals. Het is onze ambitie om als koploper jou en onze klanten uit te dagen tot het nemen van de nodige stappen en om samen met ons mee te groeien en te werken aan een duurzame wereld, zodat we morgen beter inzetbaar zijn dan vandaag. Zo kunnen we met elkaar ambities waarmaken.

… Ik maak werk van mijn ambitie!

Wat is jouw drijfveer? Waar word je door geïnspireerd? Kortom: waarvoor kom jij je bed uit?

Veel tijd van je leven besteed je aan werk en aan je persoonlijke ontwikkeling. Daarom is het onze drijfveer om jou te verbinden aan de juiste opdracht en te zorgen dat je je ontwikkelt tot wie je wilt zijn én dit alles in de juiste werk-privé balans.

Met jou onderzoeken wij hoe we hier invulling aan kunnen geven: een gaaf technisch project, opdrachtgevers die iets kunnen toevoegen aan jouw ontwikkeling en ondersteuning bij je vitaliteit. Samen kijken we naar duurzame oplossingen zodat jij met trots kunt zeggen: ‘Ik maak werk van mijn ambitie!’

Duurzame detacheerder

Esler kiest bewust voor het duurzaam detacheren. Daarmee onderscheiden wij ons als detacheerder met onze toegevoegde waarde in het realiseren van duurzaamheidsdoelstellingen in de inzet van onze professionals.

Het is onze ambitie om als koploper jou en onze klanten uit te dagen tot het nemen van stappen en om samen met ons mee te groeien en te werken aan een duurzame wereld zodat we morgen beter inzetbaar zijn dan vandaag.

Bekijk onze vacatures