Werkvoorbereider

De werkvoorbereider neemt het voortouw

Als werkvoorbereider van Esler neem je het voortouw in het opstellen van de planning en de werkpakketten voor de uitvoering. Dagelijks onderhoud je contact met de uitvoering en zorg je dat de uitvoering bijtijds beschikt over het juiste materiaal en materieel. Dit is een verantwoordelijke functie, als iets ontbreekt kan de uitvoering niet verder en staat de productie of realisatie stil.

Werkvoorbereiding is essentieel

In de rol van werkvoorbereider werk je met engineering, uitvoering en derden. Je stemt het meer- en minderwerk af met de klant en je rapporteert aan de projectmanager. Je houdt de administratie bij, verzorgt de inkoop en documentatie. Bij de oplevering ben je nauw betrokken en zorg jij ervoor dat de restpunten worden weggewerkt.

De rol van werkvoorbereider is belangrijk en vereist dat je beschikt over een aantal belangrijke skills. Je beschikt over communicatieve vaardigheden, je kunt het overzicht behouden en gestructureerd werken in verschillende projecten. Ook ben je proactief en assertief in het gedaan krijgen van je werk.

Veelzijdigheid

De werkvoorbereiders van Esler werken in verschillende branches, waaronder in de marine & scheepsbouw, de infra, de rail, de farmaceutische industrie en diverse productie-omgevingen. Dit zijn zowel aannemers als gemeenten.

Als werkvoorbereider kun je doorgroeien tot projectcoördinator, directievoerder of zelf tot projectleider. Als jij wilt, dan biedt Esler jou de kans.

Wil je ook werken als werkvoorbereider en versneld ervaring opdoen binnen de verschillende vakgebieden? Check onze vacatures of schrijf je in zodat je als eerste op de hoogte bent van een voor uitdagende functie.