Engineering in de infra Als engineer van Esler ben je de drijvende kracht achter vernieuwing en innovatie, waarbij je grensverleggende technologieën ontwikkelt en duurzame oplossingen tot stand brengt.

  Ik heb interesse!

  Privacy verklaring *

  Uitdagende projecten die passen bij jouw skills als engineer.

  Bij Esler is de infrasector al meer dan 15 jaar een van de grootste branches met talloze kansen en mogelijkheden. Je kunt werken bij verschillende overheden, ingenieursbureaus en aannemers, waarbij je bijdraagt aan projecten die de boven- en ondergrondse infrastructuur van Nederland verbeteren. Zo kun je aan de slag binnen projecten/assetmanagement zoals:

  Energietransitie | Ondergrondse Infra | Infra-installaties | Stadsinrichting of gebiedsontwikkeling | Railinfra

  Team infra staat voor je klaar

  Werken bij opdrachtgevers

  Vanuit Esler kun je als engineer aan de opdrachtgeverskant werken, zoals overheden en gemeenten. Daar bepaal jij het ontwerp dat uiteindelijk door de winnende aannemer of door de eigen werknemers wordt uitgevoerd. Jouw doel? Hoe complex ook, bij elk project ga je voor de technisch beste én meest veilige oplossing tegen zo laag mogelijke kosten.

  De zorgvuldigheid en veiligheid die bij een opdrachtgever voorop staan vergen tijd en afhankelijkheid van derden. Je moet daarom kunnen werken met het credo “geduld is een schone zaak”.

  Werken bij de aannemer

  Als engineer van Esler krijg je bij een aannemer krijg vaak een globaal plan en de taak om met een ontwerp te komen binnen de gestelde projectspecificaties. Je hebt hierbij nauw contact met de opdrachtgever.

  Dit is een dynamische en afwisselende job waarbij je een herkenbare bijdrage levert aan het succes van het project. Kwaliteit staat ook hier voorop, maar het komt hier ook aan op “niet lullen maar poetsen”.


  Alles voor jouw carrière in de infratechniek


  Engineering infra-installaties

  Een carrière als engineer in de infra-installaties brengt jouw competenties als techneut en de techniek voor de nieuwbouw en onderhoud van infrastructuur samen.

  Wat verstaan wij als Esler onder infra-installaties?

  De (natte en/of droge) infra-installaties zijn zowel elektrotechnische als werktuigbouwkundige installaties, doorgaans gerelateerd aan de civiele techniek of (vaar)wegen.  Voorbeelden zijn openbare verlichting, verkeersregelinstallaties, bewakingscamera’s, dynamische verkeersmanagement systemen, installaties voor bruggen, sluizen en gemalen.


  Engineering in kabels en leidingen

  Kabels en leidingen vormen een cruciaal onderdeel van de infrastructuur, en spelen ze een vitale rol in een breed scala aan systemen en industrieën. Ze zijn essentieel voor het transport van elektrische energie, data, vloeistoffen en gassen. En het ontwerp en installatie ervan vereist een hoge mate van precisie en technische kennis.

  Kabels worden gebruikt in talrijke toepassingen, van het voeden van huishoudelijke apparaten en industriële machines tot het verzenden van data via telecommunicatienetwerken. Ze variëren in complexiteit van eenvoudige stroomkabels tot geavanceerde glasvezelkabels die enorme hoeveelheden informatie kunnen overdragen met hoge snelheid en minimale verstoring.

  Begin hier je nieuwe uitdaging


  Bij Esler ben je niet zomaar een passant. Esler detacheert al meer dan 15 jaar professionals in de infratechniek. Denk hierbij aan openbare verlichting, verkeersregelinstallaties, DVM en alle E en WTB-installaties van bruggen, sluizen, gemalen en pompen. Bij Esler kun je zowel aan de projectenkant als aan de kant van beheer en onderhoud aan de slag.

  “Bij Esler ben je niet zomaar een passant. Daardoor heb ik de Jan Scheaferbrug en de Nesciobrug compleet mogen renoveren met een resultaat waar ik zeer trots op ben. 

  Marco (projectleider / directievoerder)