Connect jij makkelijk met mensen? Maak impact op carrières en laat met AI, data science en jouw creativiteit bedrijven groeien.

Connect jij makkelijk met mensen? Maak impact op carrières en laat met AI, data science en jouw creativiteit bedrijven groeien.

Ontdek recruitment in de moderne markt

Recruitment is een uitdagend vak, waarbij iedere kandidaat uniek is en een speciale aanpak vereist. Als recruiter wordt er een beroep gedaan op jouw creativiteit en expertise om de perfecte match op het juiste moment te maken.

Bij ons omarmen we de nieuwste technologieën, zoals AI en data science, en benutten we de kracht van marketing om bij te dragen aan de employer branding en een fijne candidate journey. Samen optimaliseren we de instroom van technische professionals.

Wat ga je doen als recruiter?

Onze units industrie en civiel & infra werken samen met de recruiters om de mark te faciliteren met gekwalificeerd gedetacheerd personeel. Als recruiter ben je de baas over het vinden en werven van hoger technisch opgeleid personeel in jouw hoekje van de markt. Hier wordt uiteraard in ondersteund door je marketingcollega’s en de accountmanagers die de aanvragen binnenhalen bij opdrachtgevers.

Er is veel contact met mensen die jij wilt helpen aan een nieuwe uitdaging en de behoeften van deze professionals te verbinden aan leuke projecten. Oftewel een leuke baan waarin jij zorg gaat dragen voor mensen met ambitie om in de techniek aan de slag te gaan!

Wat zijn nog meer taken van een recruiter?

  • Je voert sollicitatiegesprekken met kandidaten.
  • Je gaat langs bij opdrachtgevers om een gevoel te krijgen bij de organisatie en de aanvragen.
  • Je beheert talentpools met kandidaten en daar communiceer je mee.
  • Organiseren van leuke events voor je professionals hoort hier ook absoluut bij.
  • Je bent altijd bezig met om met professionals rond te kijken naar hoe zij zich kunnen ontwikkelen en hoe jij hen daarbij kan helpen.

Join the community!

Wij zijn Esler; een gespecialiseerde detacheerder in de techniek. Wij werken vanuit Haarlem en detacheren hoger opgeleide professionals op technische projecten. Op dit moment werken we met 10 collega’s op kantoor iedere dag hard om onze doelen te bereiken en waar mogelijk te overtreffen!

We zijn een organisatie waarbij iedereen meetelt en net zo belangrijk is. We delen daarom één ruimte en werken zoveel mogelijk samen aan opdrachten. We werken hard en de sfeer tijdens het werk is altijd informeel en er wordt veel gelachen. We lunchen iedere dag gezamenlijk en op vrijdag hebben we een Airfriday lunch! En als het samen werken zijn vruchten afwerpt dan vieren wij de successen ook groots! Dan gaan we met het hele team naar een Europese stad voor een gaaf weekend weg.

Ben je enthousiast geraakt en zou je meer willen weten over de vacature recruiter? Ga dan alvast naar de vacaturepagina voor een gedetailleerde beschrijving van de functie. Wil je andere vacatures bij Esler inzien? Dan hebben wij deze voor jou in een overzicht gezet.

    Ik heb interesse!

    Privacy verklaring *