Overheid Esler werkt samen met de overheid aan projecten in spoorwegbeheer, onderhoud en modernisatie.

Spoorwegbeheerder

ProRail is de spoorwegbeheerder van Nederland. ProRail is daarbij verantwoordelijk voor het gehele spoorwegnet: aanleg, onderhoud, beheer en veiligheid.

Esler ondersteunt ProRail binnen twee grote afdelingen in de techniek:

  • Assetmanagement – werkzaamheden die de treinen in beweging houden.
  • Projecten – nieuwe ontwikkelingen en innovaties.

Projecten waar je aan kan werken zijn de verdere ontwikkeling van het spoorbeveiligingssysteem ERTMS, de bouw van energie neutrale stations en het gebruik van 3D-geprinte bouwmaterialen. De functies waar je aan kan denken zijn: projectmanagers, system engineers, project analisten en nog veel meer!

Reiziger vervoerder

NS is de grootste reizigersvervoerder in Nederland. Het bedrijf richt zich op makkelijk, snel, veilig en betaalbaar reizen per spoor. Daarnaast houdt NS zich bezig met onderhoud van treinen en de ontwikkeling van stations en stationsgebieden.

Esler werkt voor de NS mee aan het moderniseren van die treinen. In het verleden hebben wij veel voor de NS gedaan en mooie projecten gedraaid zoals de uitrol van gesloten stations.

Detachering

Als je wordt gedetacheerd dan is de detacheerder jouw werkgever! Je krijgt een dienstverband voor bepaalde of onbepaalde tijd en je wordt dan uitgeleend als aan een opdrachtgever die op dat moment jouw kennis en vaardigheden nodig heeft. Zo maak je gebruik van het netwerk van de detacheerder en kun jij je gewenste ervaring opdoen. Als het project is afgelopen dan heeft de detacheerder een nieuwe opdracht voor je. Dat kan zijn bij dezelfde opdrachtgever, maar mooier is het als je kunt overstappen naar een nieuwe opdrachtgever. Je krijgt daardoor meer ervaring met de verschillende branches, functies en culturen binnen bedrijven. Voor jouw persoonlijke ontwikkeling bestaat er geen betere mogelijkheid!

Het grote voordeel van detacheren zit in hoe detacheren precies werkt en flexwerk krijgt hierdoor de betekenis die het verdient:

op het juiste moment in je carrière de juiste ervaring opdoen bij de juiste opdrachtgever!

Vacatures in de rail