Vacatures in de Rail

Railinfra en railmaterieel

Treinen, trams en metro’s. Ze zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en miljoenen mensen maken er dagelijks gebruik van. Dit geeft gelijk aan dat deze assets zwaar worden belast en van goed onderhoud moeten worden voorzien om in bedrijf te kunnen blijven. Hier ligt de uitdaging waar wij dagelijks aan werken met onze partners. Van een veilige en besloten toegang via tourniquets tot de stations, de juiste verrekening via je ov-chipkaart, treinmodernisering, de ERTMS beveiligingssystemen, signalling langs het spoor tot de tractie- en energievoorziening en communicatiesystemen, de techniek in de rail is eindeloos!

Werken in de rail

Esler heeft met een aantal partijen partnerships afgesloten en verzorgt de continuïteit en ontwikkeling in de projecten. Professionals met een voorliefde voor treinen en railinfra werken dagelijks aan de uitdagende projecten binnen complexe omgevingen. Enkele voorbeelden van de projecten waarbij wij zijn betrokken zijn de mechanical en electrical production engineering ten behoeve van treinmodernisering, team management van de onderhoudsploegen, system engineering voor implementatie nieuw railmaterieel, maintenance engineering en project management.

Wil je ook werken in de rail? Check onze vacatures of schrijf je in zodat je als eerste op de hoogte bent van een voor uitdagende functie.