Vacatures bij de Koninklijke Marine

Uitdagingen bij het oudste krijgsmachtdeel van Nederland

Esler is strategische partner van de Koninklijke Marine voor de optimale bezetting van hun technische projecten. Als detacheringsbureau zijn wij trots op onze samenwerking met de Marine. Hier zetten wij onze technische professionals in op de uitdagende en belangrijke projecten die bijdragen aan de nationale veiligheid. Er is onlangs breed geïnvesteerd in Defensie waardoor er nieuwe en verschillende soorten projecten vrijkomen, wat interessante carrièremogelijkheden oplevert waarin je jezelf op verschillende niveaus kunt ontwikkelen.

Verschillende disciplines

De projecten bij de Koninklijke Marine zijn divers en variëren van nieuwbouw tot onderhoud en van modificaties tot renovaties en alles wat daartussen zit. De projecten kunnen worden uitgevoerd voor de gehele vloot van de Koninklijke Marine, hierbij kun je denken aan transportschepen, patrouilleschepen, fregatten, onderzeeboten en nog veel meer.

Als technische professional bij Esler, kun je deelnemen aan deze uitdagende en interessante projecten op het gebied van maritieme techniek. Je wordt dan onderdeel van een team van getalenteerde professionals en je krijgt de mogelijkheid om je vaardigheden te ontwikkelen en je skills te verbeteren.

Bijdragen aan nationale veiligheid

Wij als Esler richten ons op hoog opgeleide technische professionals op het grensvlak van de techniek en het organiseren van de techniek, met een achtergrond in de elektrotechniek, werktuigbouwkunde, scheepsbouw of aanverwant. We hebben een breed scala aan technische uitdagingen verdeeld over verschillende niveaus.

Bent je op zoek naar een uitdagende carrière in de maritieme techniek en wil je deel uitmaken van een elite team dat Nederland veilig houdt? Solliciteer vandaag nog voor een technische functie in de Marine bij Esler.