Kom werken bij het meest inspirerende ingenieurs- en adviesbureau van Noordwest-Europa!

Wil jij onderdeel zijn van een hecht team en gezamenlijk impact hebben op integrale projecten?

Werk dan met ons mee aan een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor vervoer op de weg. Wij adviseren, ontwerpen en begeleiden nieuwbouw en aanpassing van railinfrastructuur in binnen- en buitenland. Denk aan projecten zoals verbetering en uitbreiding van de sporen bij de Zuidas in Amsterdam Zuid, een verdiepte ligging tussen Den Bosch en Vught en een 2e tramlijn door Bergen (Noorwegen).

 

internationaal netwerk

 

Wegens groei zijn wij opzoek naar aanvulling binnen verschillende teams. Onze opdrachtgever staat voor persoonlijke ontwikkeling en de oplossing voor de klant. Om dit te kunnen waarborgen stellen zij kleinere teams samen waardoor het beveiligingsteam is opgesplitst in twee specialisaties: Railstudies & Treinbeveiliging.

Beide teams hebben dit jaar een groeiambitie waardoor wij opzoek zijn naar nieuwe professionals! Aan welk team wil jij jouw skills toevoegen?

Welk team kies jij?

Railstudies

Railstudies is een nieuw team waar we iemand voor zoeken die ervaring heeft met het opstellen, en bij voorkeur collationeren, van RVTO’s en zelfstandig dergelijke projecten kan uitvoeren. We zijn aan het groeien en willen meer en grotere projecten gaan uitvoeren zonder in te leveren op kwaliteit. Je moet dus innovatief en ondernemend zijn en geloven in de kracht van het samenwerken en de klant meenemen in het proces.

rail studies

Het team bestaat uit 14 professionals met een functie als projectmanager, projectcoördinator, adviseurs, ontwerpers en engineers. Het is een communicatief sterk team waar mogelijkheden zijn om te groeien. Hun doel is om continue de klant tevredenheid op het juiste niveau te houden en dit vooral samen met elkaar te realiseren. Uiteindelijk wil dit team echt een bijdrage leveren om zo de meest betrokken en benaderbare organisatie van Nederland te zijn.

Heb jij kennis en ervaring in railverkeerstechniek of een soortgelijke functie en ben jij bekend met Kritische Kerntaak 1? Krijg je energie van het werken in multidisciplinaire of kleine projecten en wil jij samen met je collega’s meegroeien en onze internationale banden versterken?

Ga dan vrijblijvend het gesprek aan en laat je gegevens hieronder achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Treinbeveiliging

In deze dynamische functie krijg je de verantwoordelijkheid om verschillende rollen binnen het team Treinbeveiliging te vervullen. Zo ben je inhoudelijk actief door bijvoorbeeld ontwerpen te collationeren, ben je regelmatig procesmatig betrokken als primair adviseur, of je stuurt het Treinbeveiligingsteam aan op de ontwerpstrategie, scope en planning.

Het team bestaat uit 17 professionals met een functie als projectmanagers, projectleiders, adviseurs en engineers. Hun doel is om de kwaliteit van het werk op het juiste niveau te behouden en over te kunnen brengen aan hun opdrachtgevers. Lijkt het jou interessant om jouw ervaring met dit team te delen en het niveau omhoog te tillen?

Onder aansturing van de projectmanager neem jij de leiding over het gehele onderdeel Treinbeveiliging en ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technische knelpunten en het borgen van de kwaliteit en veiligheid van het proces. Daarnaast ontwikkel je het team door elkaar te coachen, verantwoording te dragen, en klantgericht en doortastend te handelen.

Naast senioriteit zijn we ook op zoek naar capaciteitsimpuls voor dit team. Heb jij meer dan 3 jaar ervaring in de treinbeveiliging dan ben je ook zeker welkom bij deze leuke groep toekomstige collega’s!

Welk team kies jij?

  Op zoek naar iets anders? Wil je weten wat wij voor jou als professional kunnen betekenen?

  Bouw aan je toekomst met Esler

  Wat is jouw drijfveer? Waar word je door geïnspireerd? Kortom: waarvoor kom jij je bed uit?

  Veel tijd van je leven besteed je aan werk en aan je persoonlijke ontwikkeling. Daarom is het onze drijfveer om jou te verbinden aan de juiste opdracht en te zorgen dat je je ontwikkelt tot wie je wilt zijn én dit alles in de juiste werk-privé balans.

  Met jou onderzoeken wij hoe we hier invulling aan kunnen geven: een gaaf technisch project, opdrachtgevers die iets kunnen toevoegen aan jouw ontwikkeling en ondersteuning bij je vitaliteit. Samen kijken we naar duurzame oplossingen zodat jij met trots kunt zeggen: Ik maak werk van mijn ambitie!

  werkgeluk

  Bekijk hieronder hoe het is om bij ons aan de slag te gaan

  Sail Away

  Hijs de zeilen! We zijn met alle medewerkers het Markemeer op gegaan voor een mooie zeiltocht.—————————-

  Interview met Rachid

  Lees hoe onze topper zijn werk voor Esler ervaart, wat zijn ambities zijn en waar hij een steentje aan wilt bijdragen.

  Onboarding day

  Deze dag staat in het teken van kennis maken, verwachtingen uitspreken en ambities delen. En uiteraard een lekker borreltje!