Word accountmanager bij Esler! In vrijheid met een gaaf team je eigen duurzame business bouwen in de detachering

Een 360° rol

Vergeet de typische accountmanager-rol. Bij Esler heb je een 360° rol waar je veel aspecten en lagen van de business tegenkomt. We bieden je een goed inwerktraject en/of traineeship om in je rol te kunnen groeien. Daarnaast bieden we je de ruimte om door te kunnen groeien tot business unit manager of zelfs vestigingsmanager.

Wat ga je doen als accountmanager?

Bij een detacheringsbureau is het zaak dat afspraken met opdrachtgevers nagekomen worden en vacature-en projectaanvragen goed begrepen worden. Om deze positieve relaties te bevorderen zijn onze accountmanagers bezig om de belangen van onze opdrachtgevers in kaart te brengen en te behartigen en zo nodig hierover vooruit te denken.

Het is vaker zo dat de corporate recruiter bij een organisatie niet de middelen of de tijd heeft om de markt in te duiken. Daar is een rol weggelegd voor een Esler-accountmanager om proactief te zijn voor het invullen van de behoeften rondom personeel en oplossingen te bieden voor het bedrijf.

Dit spreekt gelijk over de veelzijdigheid van de rol als accountmanager bij Esler. Je loopt bij meerdere bedrijven binnen om hun operations te leren kennen en zo nodig van advies te voorzien. Vanzelfsprekend kennen al je accounts verschillende uitdagingen op verschillende niveaus, daarom is elke aanvraag weer anders en vraagt om een andere recruitmentaanpak.

De taken en uitdagingen

Als accountmanager ben je zelf verantwoordelijk voor een specifiek vakgebied in infra, industrie of civiele techniek. Jouw taken bestaan uit het zoeken, begeleiden en plaatsen van technische professionals op MBO 4-, HBO- en WO niveau, onder andere op het gebied van engineering, werkvoorbereiding, toezicht, projectleiding, management en projectmanagement.

Binnen jouw vakgebied bouw je aan een team van technisch organiserende professionals en manage je het team in hun ontwikkeling, hun prestaties en hun vervolgopdrachten. Daarnaast zorg je ervoor dat jouw klantteams groeien waarvoor je intern de aansturing krijgt over een collega recruiter.

Andere taken waar je aan kunt denken:

  • Je eigen klantportfolio opbouwen en onderhouden (natuurlijk)
  • Verantwoordelijkheid nemen over de ontwikkeling, prestaties en algemene zorg van jouw professionals
  • Kandidaten begeleiden naar eventueel een volgende functie/rol
  • Met de marketingafdeling campagnes opstellen om jouw markt verder te bewerken
  • Samen met je gedetacheerde professionals de successen vieren (met taart!)

Je thuisbasis is ons kantoor in Haarlem. Dat is een prachtig gebouw aan de Rijksstraatweg die makkelijk te bereiken is. Daar zit je vaak met je sales-collega’s je overleg te doen of je bent in gesprek met marketing over je volgende campagne. De sfeer op kantoor is altijd goed en gemoedelijk, het team is hecht, we werken hard en maken graag tijd tussendoor vrij om met elkaar te kunnen lachen.

Join the community!

Wij zijn Esler; een gespecialiseerde detacheerder in de techniek. Wij werken vanuit Haarlem en detacheren hoger opgeleide professionals op technische projecten. Op dit moment werken we met 10 collega’s op kantoor iedere dag hard om onze doelen te bereiken en waar mogelijk te overtreffen! We zijn een organisatie waarbij iedereen meetelt en net zo belangrijk is. We delen daarom 1 ruimte en werken zoveel mogelijk samen aan opdrachten. We werken hard en de sfeer tijdens het werk is altijd informeel en er wordt veel gelachen. We lunchen iedere dag gezamenlijk en op vrijdag hebben we een Airfriday lunch!

Onze accountmanagers Chris en Rutger leggen in een statafelgesprek uit hoe het is om bij Esler te werken als accountmanager.

Ben je enthousiast geraakt en zou je meer willen weten over de vacature accountmanager? Ga dan alvast naar de vacaturepagina voor een gedetailleerde beschrijving van de functie. Wil je andere vacatures bij Esler inzien? Dan hebben wij deze voor jou in een overzicht gezet.

    Ik heb interesse!

    Privacy verklaring *