Deel je passie voor techniek Heb je organiserende kwaliteiten en vind je het leuk om mensen te helpen aan een carrière in de technische sector?

Deel je passie voor techniek Heb je organiserende kwaliteiten en vind je het leuk om mensen te helpen aan een carrière in de technische sector?

De stap naar accountmanager

De veelzijdigheid van techniek is een passie die we delen. Voor technische professionals is Esler al jaren een houvast om carrières voort te stuwen. Aan de hand van bekwame accountmanagers worden engineers tot aan projectmanagers geholpen aan mooie projecten. Met jouw kennis over de techniek ben je een waardevolle pilaar in het verbinden van technische professionals met de uitdagingen die er voor hun liggen. Tijd om jouw organiserende skills aan het werk te zetten in dit mooie vak.

In de rol als accountmanager heb je een echte 360° rol  en ben jij continue bezig met alle facetten van de arbeidsmarkt voor de techniek. Jij helpt aan de ene kant kandidaten met hun ambities en competenties en overlegt aan de andere kant met opdrachtgevers over innovatieve techniek en faciliteert hun met de beste technische professionals voor hun vacatures en projecten.

Waar bouw je aan?

We werken als team nauw samen om onze opdrachtgevers te faciliteren met hoger opgeleid personeel. Onze professionals worden gedetacheerd op uitdagende en veelal complexe projecten. Je bouwt je eigen netwerk op waarmee je jouw sector van de markt faciliteert; je eigen branding en daarmee jouw onderneming in de onderneming.

Je werkt met je collega’s van recruitment en marketing samen aan de continue instroom van professionals die wij een mooi project kunnen bieden dat aansluit op hun carrière. Wanneer een project is afgerond zorg je als accountmanager ervoor dat we een vervolgproject kunnen bieden aan je professional.

Onze marketing is zich continu aan het verbeteren om inzichtelijk te maken hoe wij tot de beste resultaten kunnen komen. Hierin werk je dus ook nauw samen met marketing, per slot van rekening moet de marketing complementair zijn aan jouw business. En hoe beter we weten hoe we jouw markt kunnen beïnvloeden, des te succesvoller ben jij!

Een goed salaris, een bonus en een team en technologie waarmee we het waarmaken

Naast een goed salaris vinden wij het belangrijk dat je wordt beloond voor je inspanningen. Als de gezamenlijke inspanningen ertoe leiden dat we ons doel bereiken, dan levert je dat een mooie bonus op. Of dan ga je met het hele team een leuke stad in Europa bezoeken omdat we ons doel hebben overtroffen.

Esler heeft zich gestort op het opnemen van nieuwe technologieën in het proces. Naast het gebruik van AI zorgen wij dat jij het meeste uit de beschikbare data kan halen.

De taken en uitdagingen

Als accountmanager ben je zelf verantwoordelijk voor een specifiek vakgebied in infra, industrie of civiele techniek. Jouw taken bestaan uit het zoeken, begeleiden en plaatsen van technische professionals op MBO 4-, HBO- en WO niveau, onder andere op het gebied van engineering, werkvoorbereiding, toezicht, projectleiding, management en projectmanagement.

Binnen jouw vakgebied bouw je aan een team van technisch organiserende professionals en manage je het team in hun ontwikkeling, hun prestaties en hun vervolgopdrachten. Daarnaast zorg je ervoor dat jouw klantteams groeien waarvoor je intern de aansturing krijgt over een collega recruiter.

Andere taken waar je aan kunt denken:

  • Je eigen klantportfolio opbouwen en onderhouden (natuurlijk)
  • Verantwoordelijkheid nemen over de ontwikkeling, prestaties en algemene zorg van jouw professionals
  • Kandidaten begeleiden naar eventueel een volgende functie/rol
  • Met de marketingafdeling campagnes opstellen om jouw markt verder te bewerken
  • Samen met je gedetacheerde professionals de successen vieren (met taart!)

Je thuisbasis is ons kantoor in Haarlem. Dat is een prachtig gebouw aan de Rijksstraatweg die makkelijk te bereiken is. Daar zit je vaak met je sales-collega’s je overleg te doen of je bent in gesprek met marketing over je volgende campagne. De sfeer op kantoor is altijd goed en gemoedelijk, het team is hecht, we werken hard en maken graag tijd tussendoor vrij om met elkaar te kunnen lachen.

Onze accountmanagers Chris en Rutger leggen in dit statafelgesprek uit hoe het is om bij Esler te werken als accountmanager.

Join the community!

Wij zijn Esler;  een organisatie waarbij iedereen meetelt en net zo belangrijk is. Op dit moment werken we met 10 collega’s op kantoor iedere dag hard om onze doelen te bereiken en waar mogelijk te overtreffen! We delen daarom één ruimte en werken zoveel mogelijk samen aan opdrachten. We werken hard en de sfeer tijdens het werk is altijd informeel en er wordt veel gelachen. We lunchen iedere dag gezamenlijk en op vrijdag hebben we een Airfriday lunch! En als het samen werken zijn vruchten afwerpt dan vieren wij de successen ook groots! Dan gaan we met het hele team naar een Europese stad voor een gaaf weekend weg.

Ben je enthousiast geraakt en zou je meer willen weten over de vacature accountmanager? Ga dan alvast naar de vacaturepagina voor een gedetailleerde beschrijving van de functie. Wil je andere vacatures bij Esler inzien? Dan hebben wij deze voor jou in een overzicht gezet.

    Ik heb interesse!

    Privacy verklaring *