Vacatures in de maritieme sector

Uitdagingen in de scheepsbouw en (luxe) jachtbouw

De maritieme sector is één van de innovatieve branches waarin Esler actief is. Dit kan gaan over het ontwerp van een nieuw schip of jacht, over het structureel onderhoud of de constructiewijzigingen of implementatie van nieuwe systemen. Denk eens aan het aanpassen van de constructie van een Defensievaartuig doordat een nieuw type helicopter wordt toegepast. Of de constructie- en elektrotechnische wijziging om nieuwe radar- en communicatiesystemen te kunnen plaatsen. De voorbereiding voor een complete overhaul van het schip. Wat er ook verandert, het heeft impact op het complete systeem.

Verschillende disciplines

Professionals van Esler zijn dagelijks actief met engineering en het management in de maritieme sector. Zo heeft ieder zijn eigen expertise ontwikkeld en wordt ingezet als tekenaar, system engineer, writer, projectcoördinator of projectmanager.

Binnen de maritieme techniek komen alle vakdisciplines bij elkaar. Esler zoekt professionals met een achtergrond in de scheepsbouw, werktuigbouw, elektrotechniek, ICT en de Koninklijke Marine met ervaring in functies als werkvoorbereider, programmeur, engineer, projectleider of manager.

Wil je ook werken in de maritieme sector? Check onze vacatures of schrijf je in zodat je als eerste op de hoogte bent van een voor uitdagende functie.