Maintenance engineer met leidinggevende ambities

30.000 adressen van warmte uit biomassa voorzien! Als onze maintenance engineer ga je een team aansturen en technisch inhoudelijk ontwikkelen om dit mogelijk te maken.

Met dit team ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer aan de distributiesystemen, de infrastructuur en de verdeelstations. En verdiep jij je als maintenance engineer persoonlijk in de beschikbare data om optimalisatie van het systeem te bewerkstelligen.

 

maintenance engineer

 

Jij staat met je team voor continuïteit, veiligheid en betrouwbaarheid van de distributie van de warmte naar klanten. Als maintenance engineer ben je in staat om je kennis over te dragen aan het team en zorg je ervoor dat het storingsonderhoud kan vervangen door preventief onderhoud.

 

teamleider maintenance

 

Dagelijks wordt er gewerkt aan de optimalisatie van het rendement en worden er renovaties uitgevoerd om warmteverlies te voorkomen, watersuppletie te reduceren en storingen te verlagen.

Jij bent gedreven, oplossingsgericht en zit boordevol ideeën waar je samen met anderen mee aan de slag gaat. Jij hebt de ambitie en de passie. Wij het gave project!

teamleider maintenance engineer

Ben jij een maintenance engineer met leidinggevende ambities?

Bouw aan je toekomst met Esler

Wat is jouw drijfveer? Waar word je door geïnspireerd? Kortom: waarvoor kom jij je bed uit?

Veel tijd van je leven besteed je aan werk en aan je persoonlijke ontwikkeling. Daarom is het onze drijfveer om jou te verbinden aan de juiste opdracht en te zorgen dat je je ontwikkelt tot wie je wilt zijn én dit alles in de juiste werk-privé balans.

Met jou onderzoeken wij hoe we hier invulling aan kunnen geven: een gaaf technisch project, opdrachtgevers die iets kunnen toevoegen aan jouw ontwikkeling en ondersteuning bij je vitaliteit. Samen kijken we naar duurzame oplossingen zodat jij met trots kunt zeggen: Ik maak werk van mijn ambitie!

Bekijk hieronder hoe het is om bij ons aan de slag te gaan

Sail Away

Hijs de zeilen! We zijn met alle medewerkers het Markemeer op gegaan voor een mooie zeiltocht.—————————-

Interview met Rachid

Lees hoe onze topper zijn werk voor Esler ervaart, wat zijn ambities zijn en waar hij een steentje aan wilt bijdragen.

Onboarding day

Deze dag staat in het teken van kennis maken, verwachtingen uitspreken en ambities delen. En uiteraard een lekker borreltje!

Ben je nieuwsgierig naar een samenwerking of wil je weten wat wij voor jou als professional kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Peter Keijzer | accountmanager
 peter.keijzer@esler.nl
 06 39 63 19 68

Heb je andere vragen?