Solliciteren is een vak apart, waarbij die eerste indruk oh zo belangrijk is. Het is daarom slim om je goed voor te bereiden en in ieder geval de basiszaken op orde te hebben. Om je hierin een handje te helpen vind je hier een aantal sollicitatie tips en voorbeelden die je gratis en voor niets kunt gebruiken in jouw zoektocht naar een nieuwe uitdagende baan.

Het CV

Het cv blijft een belangrijk onderdeel van de sollicitatie. Het is voor veel werkgevers nog steeds het enige waar ze naar kijken. Een aantal tips!

LinkedIn profiel

Je LinkedIn profiel is tegenwoordig het moderne verlengstuk van je cv. Wat je er ook op schrijft, je wordt altijd nagetrokken op internet.  

Gesprekstips

Het sollicitatiegesprek is natuurlijk hét moment om te shinen, maar vergeet ook niet om de minder sterke kanten van jezelf te laten zien. 

Ontslag nemen

Een onderdeel van solliciteren is natuurlijk het opzeggen van je huidige baan. Misschien is het wel een van de belangrijkste onderdelen!

Beleef Esler

Benieuwd hoe het is om als technische professional voor Esler te werken? Blijf op de hoogte door middel van leuke interviews, projecten, blogs en nieuws!

Vacatures

Opzoek naar een nieuwe uitdaging? Wij bieden jou als professional de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.   

Heb je vragen?