Tips om te solliciteren

Solliciteren is een vak apart, waarbij die eerste indruk enorm belangrijk is. Het is slim om je goed voor te bereiden. Om je een handje te helpen vind je hier een aantal tips om te solliciteren en voorbeelden die je kunt gebruiken in jouw zoektocht naar een nieuwe uitdagende baan.

Het CV

Het cv blijft een belangrijk onderdeel van de sollicitatie. Het is een visitekaartje voor je toekomstige werkgever. Een aantal tips.

LinkedIn profiel

Je LinkedIn profiel is tegenwoordig het moderne verlengstuk van je cv. Let er wel op dat de tijdslijn van je LinkedIn profiel er hetzelfde uitziet als je cv.

Sollicitatiegesprek

Het sollicitatiegesprek is natuurlijk hét moment om te shinen, maar vergeet ook niet om de minder sterke kanten van jezelf te laten zien. 

Ontslag nemen

Een onderdeel van solliciteren is natuurlijk het opzeggen van je huidige baan. Misschien is het wel het allerbelangrijkste. We geven je een aantal tips.

Beleef Esler

Benieuwd hoe het is om als technische professional voor Esler te werken? Blijf op de hoogte door middel van leuke interviews, projecten, blogs en nieuws!

Vacatures

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij bieden jou als professional de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.   

Heb je vragen?