Duurzaam detacheren om ambities waar te maken

Duurzaam ondernemen betekent dat we nadenken over CO2 neutrale huisvesting, een zo laag mogelijke emissie van het wagenpark, afval scheiden en een paperless office. Logisch, want zo kijken we voornamelijk tegen duurzaam ondernemen aan: hét milieu.

Als Esler kijken we verder, namelijk naar jou! Onze duurzaamheidsdoelstellingen zijn gericht op jou en jouw medemens. Wij voegen waarde toe op gebied van welzijn, vitaliteit, diversiteit, inclusiviteit, veiligheid, werkgelegenheid en jouw ontwikkeling. Zo zijn we als Nederlands eerste duurzame detacheerder net iets meer van betekenis voor jou en onze opdrachtgevers.

Duurzaam detacheren om ambities waar te maken

Het is onze missie om uit oogpunt van people, planet en profit duurzaam detacheren van technische professionals te stimuleren. Dat doen we door een ‘Esler Sustainability Program’ te voeren in onze core business om zo bij te dragen aan de duurzaamheidsdoelstelling van onze samenleving en een kwalitatief betere inzet van professionals. We dagen jou, onze medewerkers en opdrachtgevers uit om de stap te zetten die we als maatschappij nodig hebben. Zo kunnen we met elkaar ambities waarmaken.

werkgeluk
Wat is jouw drijfveer? Waar word je door geïnspireerd? Kortom: waarvoor kom jij je bed uit?

Veel tijd van je leven besteed je aan werk en aan je persoonlijke ontwikkeling. Daarom is het onze drijfveer om jou te verbinden aan de juiste opdracht en te zorgen dat je je ontwikkelt tot wie je wilt zijn én dit alles in de juiste werk-privé balans.

Met jou onderzoeken wij hoe we hier invulling aan kunnen geven: een gaaf technisch project, opdrachtgevers die iets kunnen toevoegen aan jouw ontwikkeling en ondersteuning bij je vitaliteit. Samen kijken we naar duurzame oplossingen zodat jij met trots kunt zeggen: Ik maak werk van mijn ambitie!

duurzaam detacheren
Esler kiest bewust voor het duurzaam detacheren. Als eerste van Nederland onderscheiden wij ons als detacheerder met onze toegevoegde waarde in het realiseren van duurzaamheidsdoelstellingen in de inzet van onze professionals.

Het is onze ambitie om als koploper jou en onze klanten uit te dagen tot het nemen van stappen en om samen met ons mee te groeien en te werken aan een duurzame wereld zodat we morgen beter inzetbaar zijn dan vandaag.

Je ambitie waarmaken?