Verledding Speel een cruciale rol in het grootste vervangingsproject in Nederland.

Verduurzamen

De gemeente Amsterdam heeft de ambitie om in een paar jaar tijd de gehele gemeente te voorzien van LED verlichting. Deze verduurzamingsslag wordt ‘verledding’ genoemd en is het grootste vervangingsproject op het vlak van openbare verlichting in Nederland. Een enorme uitdaging waarin Esler professionals op meerdere lagen een rol spelen.

Collega’s Juan en Bert zijn in de rollen directievoerder en toezichthouder bezig met de verledding van de openbare verlichting die bevestigd zijn aan de overspanningen in Amsterdam. Dit is een lang traject binnen een IPM-model (IPM staat voor Integraal Projectmanagement) waarin in eerste instantie de verankering en kabels worden gecontroleerd op sterkte alvorens met de daadwerkelijke verledding kan worden begonnen. Dit project kost veel tijd omdat je hier te maken hebt met veel particulieren eigenaren van panden en VVE ’s die hun medewerking moeten verlenen.

OV / VRI / VMS

Bij het Ingenieursbureau van Amsterdam afdeling OV/VRI/VMS zitten al jaren veel medewerkers die zich bezighouden met het ontwerp, werkvoorbereiding en toezicht van met name openbare verlichting en verkeersregelinstallaties. Het verleddingsproject is een enorme uitdaging qua contract en qua organisatie. Er moeten zo’n 120.000 armaturen vervangen worden door energiezuinige LED verlichting. Bij deze nieuwe armaturen kan dankzij regelapparatuur het lichtniveau naar behoefte worden afgesteld.

Professional Marco werkt als projectleider/directievoerder aan het verleddingsprogramma en ook oud collega Rachid werkte aan de voorbereiding van dit project als technisch adviseur. Daarnaast was hij betrokken bij LSD-projecten (lichtkunst, stadsilluminatie en decoratieve verlichting). Lees hier meer over dit project.

Professionals Dennis en Danny werken daarnaast als werkvoorbereider mobility bij contractaannemer OV/VRI gemeente Amsterdam waar ze projecten voorbereiden volgens de gestelde eisen en monitoren op risico’s. Daarmee dragen ze bij om de manier waarop mensen reizen te veranderen: veiliger, efficiënter en duurzamer.

Onze ervaring in deze sector zorgt ervoor dat wij met recht kunnen zeggen dat er een leuke uitdaging “licht” (pun intended) voor iedereen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat jij kan doen in het hele verleddingsproject? Bel ons of neem contact op met ons op zodat wij samen met jou naar de mogelijkheden kunnen kijken.

    Ik heb interesse!

    Privacy verklaring *

    Vacatures in de mobility