Vacatures in de mobility

Werken in de mobility

Bij Esler kun je deelnemen aan uitdagende en interessante projecten in de mobility en word je onderdeel van een team van hooggekwalificeerde professionals. Of je nu een werkvoorbereider, projectleider, tekenaar, of verkeers- en mobiliteitsspecialist bent, wij hebben technische vacatures beschikbaar die passen bij jouw vaardigheden en ervaring. Wij werken daarbij samen met toonaangevende organisaties, variërend van grote multinationals tot lokale overheden en aannemers. Binnen Mobility hebben wij met name medewerkers die zich bezighouden met Smart City en onderhoud(assets) van de betreffende infra-installaties.

Werken in de mobility

Esler detacheert al jaren professionals in mobility. Letterlijk staat mobility voor beweeglijkheid – mobiliteit. Het speelt een belangrijke rol in het vormgeven van de moderne samenleving, het duurzaam gebruik van (water)wegen en innovatieve oplossingen. Met de groeiende behoefte aan mobiliteit en bereikbaarheid neemt ook de vraag naar duurzame oplossingen en nieuwe uitdagingen toe.

Wil je ook werken in de mobility? Check onze vacatures of bekijk wat voor mogelijkheden er zijn op onze projecten pagina.

Smart City

Smart City is een verzamelnaam voor beheerders als Rijkswaterstaat, Provincies en steden die slimme oplossingen inzetten om de leefbaarheid, duurzaamheid, bereikbaarheid, welzijn en economische ontwikkeling te vergroten. Die slimme oplossingen maken veelal gebruik van digitalisering, technische innovatie en data. Deze oplossingen zijn toepasbaar op het gebied van verkeersmanagement in stedelijke- en interstedelijke gebieden zoals parkeren, openbaar vervoer, veiligheid en routebegeleiding (info-mobility). Smart Mobility (ofwel slimme mobiliteit) zorgt voor veilige, vlotte en duurzame verkeers- en vervoerssystemen.