Blog: Spieren voor spieren ESLER reikt cheque van 1,5 meter uit aan Spieren voor Spieren

01 juli 2022

Een grote cheque

Op woensdag 24 juni heeft Stefan Seldenthuis een 1,5 meter cheque van € 1.000,- uitgereikt aan Minke Booij, directrice van Stichting Spieren voor Spieren. Reden voor deze donatie is dat vitaliteit een onderdeel is van de duurzame ambitie van Esler en Spieren voor Spieren sponsort. De cheque heeft een afmeting van 1,5 meter waardoor de 1,5 meter regel in stand gehouden kon worden.

‘Wij helpen Stichting Spieren voor Spieren door een donatie te geven zodat hun de kennis kunnen gebruiken die ze al hebben om een gerichte oplossing te geven aan kinderen met een spierziekte en hun familie. Zodat het leven iets makkelijker en toegankelijker wordt’, aldus Stefan Seldenthuis, directeur van Esler. ‘Stap voor stap kunnen we alle spierziekten bij kinderen verslaan. Wij hebben deze cheque dan ook met trots uitgereikt.’

Over Stichting Spieren voor Spieren

Spieren voor Spieren heeft als missie om alle spierziekten bij kinderen te verslaan. Dat doen zij door het financieren van wetenschappelijk onderzoek en het mogelijk maken van een snelle diagnose, de beste behandeling en innovatieve zorg.

www.spierenvoorspieren.nl

Foto’s gemaakt door Van Hees Fotografie

Gerelateerde blogs

Fiber to the home (FttH)

  • Blog

Hoe glasvezel (FttH) de nieuwe standaard werd voor het internet.

Lees meer

Sailing Away

  • Blog

Zeilen met Esler!

Lees meer

Op afstand, maar toch samen

  • Blog

Werken op afstand. Het is en blijft in sommige gevallen nog steeds een uitd…

Lees meer

Interessante vacatures