Een breed vakgebied vol interessante grote en kleine projecten, middenin de maatschappij en altijd in dienst van de eindgebruiker. Of jij er nu voor wil zorgen dat schepen de Amsterdamse haven kunnen blijven bereiken via ‘s werelds grootste zeesluis of regelt dat iedereen in Nederland na een lange werkdag onder een warme douche stapt; de civieltechnische sector biedt eindeloos uitdaging en is bovendien hard op zoek naar meer mankracht!

Een aantal jaar geleden hebben wij er als bemiddelaar daarom voor gekozen de civiele techniek tot ons vak te maken.

We hebben zodoende goede opdrachtgevers verzameld waar altijd werk voor jou te vinden is. Opdrachtgevers die sterke groei doormaken en de komende jaren veel werk gaan verzetten.

Op dit moment zien we dat er veel vraag is in gespecialiseerde professionals in twee onderdelen van de civiele techniek:

  • Bruggen en Sluizen (natte infra)

  • Kabels en Leidingen (ondergrondse infra)

Wij bieden jou als professional de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen. Bekijk hieronder hoe het is om bij ons aan de slag te gaan.

IJburg en de Enneüs Heermabrug

Het zeer dynamische ontwerp van de architect is constructief uitgewerkt door het eigen ingenieursbureau van de gemeente.

Projectbegeleider bij SPIE

“Dagelijks ondervind ik verandering waardoor het werken op de sluizen een geweldige uitdaging is.” —————————

Bezoek Sluisdeur IJmuiden

We zijn met een aantal collega’s van Esler op bezoek gegaan bij de sluisdeuren van het Noorder sluizencomplex in IJmuiden.

Vacatures civiele techniek

Kent werken in de civiele techniek voor jou geen geheimen?