Leveranciers Esler werkt momenteel samen met twee leveranciers die we ondersteunen in teammanagement en planning.

VRS Railway

VRS Railway is al ruim 140 jaar producent van kwalitatief hoogwaardige spoorwegbeveiligingssystemen. Hun producten vallen op door hoge betrouwbaarheid, duurzaamheid en lage life cycle kosten. VRS Railway heeft hun eigen werkplaats en daarbij hun team van engineering.

Onze oud collega Mario & huidige collega Herman hebben namens Esler gewerkt als senior engineer elektrotechniek. Beide heren werken aan de nieuwe ontwikkeling en aan het verbeteren van de bestaande producten, denk aan overweginstallaties, seinen en wisselstellers.

Alstom

Alstom is een wereldwijde fabrikant van rollend materieel die wereldwijd actief is op de markten voor spoorvervoer en op het gebied van personenvervoer, signalling, locomotieven en trams. Sinds kort hebben zij Shunter overgenomen waarbij zij nu ook het onderhoud uitvoeren aan locomotieven en goederenwagons.

Voor Alstom organiseren wij het teammanagement. Marco heeft voor ons als teamleider gewerkt waarbij hij leiding heeft gegeven aan monteurs en testers voor de afdeling nieuwbouw aan trams & metro’s.

Naast het teammanagement verzorgen wij ook de planning voor Alstom. Zo heeft Annelie aan design en software projecten gedraaid en mee geholpen aan aanbestedingen.

Het onderhoud van locomotieven en goederenwagons vergt ook een goede coördinatie. Zo heeft Esler hier aan mee geholpen, onze oud collega Twan heeft als production engineer gewerkt aan het her- en nieuw schrijven van werkinstructies voor de monteurs en was daarnaast het technisch aanspreekpunt.

Vacatures in de rail