Ben jij als technische professional op zoek naar een volgende stap in je carrière?  Wil je ervaring op doen bij verschillende opdrachtgevers of ben je juist op zoek naar dé kickstart van jouw technische carrière? Dan is het nu tijd om te solliciteren bij Esler! Als technisch detacheringsbureau komen wij graag in contact met professionals op MBO, HBO en WO niveau die op zoek zijn naar een organiserende functie in de techniek.

Wij bieden jou toegang tot toonaangevende opdrachtgevers, waar jij als professional de kans krijgt om mee te werken aan mooie projecten. Je krijgt de mogelijkheid om jouw CV een boost te geven, ervaring op te doen én jouw expertise juist toe te passen!

Jij als professional staat bij ons op de 1e plaats en persoonlijke begeleiding staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zetten wij met z’n allen onze schouders eronder om jouw ambities te verwezenlijken en jou gelukkig te maken in je werk.
 • Juan Patino

  Teamleider Railmaterieel

  Het is geweldig om voor Esler te mogen werken bij het GVB. Als teamleider railmaterieel metro mag ik een groot team aansturen. De combinatie werken met techniek en met mensen is iets waar ik dagelijks van kan genieten. Esler is een betrokken bedrijf dat altijd voor je klaarstaat, de zaken op orde heeft en je serieus neemt.
 • Frits Postema

  Projectcoördinator

  Bij de zoektocht naar een nieuwe baan heeft Esler mij geholpen aan een vervolgstap in mijn carrière. Van het maken van calculaties tot planningen en het contact met verschillende mensen in mijn team maakt mijn werk zeer dynamisch en divers.
 • Raoul Rade

  Consultant NS

  Bij Esler heb ik de vrijheid om me op verschillende taken te richten en dat flexibel in te vullen. Naast marketing en ICT bewerk ik ook tekeningen en fotomateriaal voor een project bij de NS. Dit maakt mijn werk erg dynamisch en zorgt er voor dat geen dag hetzelfde is.
 • Peter Keijzer

  Accountmanager infra

  Door mijn jarenlange kennis en ervaring binnen de infra techniek en mijn grote netwerk ben ik in staat om aanvragen bij onze opdrachtgevers te doorgronden en daar de professional met de juiste kennis, ervaring en persoonlijkheid voor te vinden.
 • Gertjan Beemsterboer

  Projectbegeleider

  Het sluizencomplex in IJmuiden blijft voor mij een fascinerende en dynamische omgeving. Dagelijks ondervind ik verandering waardoor het werken op de sluizen een geweldige uitdaging is. Ik kan met recht zeggen dat geen enkele dag hetzelfde is.

RECRUITER FOR A DAY

Ben jij onze Esler ambassadeur?

Bij Esler is het mogelijk om een mooi project of een talentvolle professional aan te dragen.
Benieuwd naar de voorwaarden?

Member get member wit

Wil je ook aan de slag bij Esler?