Spieren voor Spieren

ESLER reikt cheque van 1,5 meter uit aan Spieren voor Spieren

Op woensdag 24 juni heeft Stefan Seldenthuis een 1,5 meter cheque van € 1.000,- uitgereikt aan Minke Booij, directrice van Stichting Spieren voor Spieren. Reden voor deze donatie is dat vitaliteit een onderdeel is van de duurzame ambitie van Esler en Spieren voor Spieren sponsort. De cheque heeft een afmeting van 1,5 meter waardoor de 1,5 meter regel in stand gehouden kon worden.

Minke Booij met cheque Spieren voor Spieren

‘Wij helpen Stichting Spieren voor Spieren door een donatie te geven zodat hun de kennis kunnen gebruiken die ze al hebben om een gerichte oplossing te geven aan kinderen met een spierziekte en hun familie. Zodat het leven iets makkelijker en toegankelijker wordt’, aldus Stefan Seldenthuis, directeur van Esler. ‘Stap voor stap kunnen we alle spierziekten bij kinderen verslaan. Wij hebben deze cheque dan ook met trots uitgereikt.’

Minke Booij met cheque Spieren voor Spieren

Wil je ook een donatie geven om alle spierziekten bij kinderen te verslaan?
In deze tijd loopt ook de fondsenwerving van Stichting Spieren voor Spieren terug. Daarom komt Esler in actie. Elk bedrag telt. Kom dus ook in actie. Doneer hier.

Minke Booij met cheque Spieren voor Spieren

Over Stichting Spieren voor Spieren
Spieren voor Spieren heeft als missie om alle spierziekten bij kinderen te verslaan. Dat doen zij door het financieren van wetenschappelijk onderzoek en het mogelijk maken van een snelle diagnose, de beste behandeling en innovatieve zorg.

www.spierenvoorspieren.nl

Foto’s gemaakt door Van Hees Fotografie