De metaalsector heeft de weg omhoog gevonden en ook binnen Esler is dat te merken. Vacatures binnen de sector zijn de afgelopen jaren flink gestegen. De verwachting is dat de komende 5 jaar het te kort aan technische professionals stijgt naar 45%. Vooral in de autoproducten, metaalproducten en elektrotechnische apparaten industrie zien wij een duidelijke stijging.

De komende jaren verwachten wij meer moeilijk invulbare vacatures bij onze klanten. Dit komt mede door de aantrekkende economie, vergrijzing en vanwege de verminderde instroom van jonge talenten bij technische opleidingen. Door het niet invullen van deze vacatures ontstaat er een toename van werkdruk bij huidige werknemers. Deadlines worden niet gehaald, werk blijft liggen en er ontstaan langere levertijden. Oftewel, er ontstaat een flinke belemmering in de productie.

Als technisch detacheringsbureau willen wij voorkomen dat technische organisaties achterblijven op hun groeidoelstelling. Wij doen er werkelijk alles aan om in te spelen op de behoeften onze klant. Door onze uitgebreide database, netwerk, innovatieve kijk op werving, persoonlijke aanpak en kennis van markten zijn wij u graag van dienst om uw moeilijk invulbare vacatures in te vullen.

Heeft u vragen?