Vacatures in de Marine

De maritieme sector is uitdagend

De scheepsbouw is één van de innovatieve branches waarin Esler actief is. Dit kan gaan over het ontwerp van een nieuw schip of jacht, over het structureel onderhoud of de constructiewijzigingen of implementatie van nieuwe systemen. Denk eens aan het aanpassen van de constructie van een Defensievaartuig doordat een nieuw type helicopter wordt toegepast. Of de constructie- en elektrotechnische wijziging om nieuwe radar- en communicatiesystemen te kunnen plaatsen. De voorbereiding voor een complete overhaul van het schip. Wat er ook verandert, het heeft impact op het complete systeem.

Verschillende disciplines

Professionals van Esler zijn dagelijks actief met engineering en het management in de marine & scheepsbouw. Zo heeft ieder zijn eigen expertise ontwikkeld en wordt ingezet als tekenaar, system engineer, writer, projectcoördinator of projectmanager.

Binnen de marine & scheepsbouw komen alle vakdisciplines bij elkaar. Esler zoekt professionals met een achtergrond in de scheepsbouw, werktuigbouw, elektrotechniek en ICT met ervaring in functies als werkvoorbereider, programmeur, engineer, projectleider of manager.

Wil je ook werken in de marine & scheepsbouw? Check onze vacatures of schrijf je in zodat je als eerste op de hoogte bent van een voor uitdagende functie.