Maatregelen Coronavirus

Beste lezer,

Het coronavirus houdt ons allemaal bezig, zowel privé als zakelijk. Binnen Esler doen wij er alles aan om onze dienstverlening zo goed mogelijk door te laten gaan, zowel met de aanvragen, sollicitaties en beheer van onze professionals.  Op kantoor zijn maatregelen genomen door met desinfecterende doekjes dagelijks deurkrukken schoon te maken, vaak handen te wassen, sanitaire voorzieningen extra schoon te maken en door extra werkplekken in te richten.

Zo kunnen we op kantoor met voldoende afstand tot elkaar werken. Ook beperken wij persoonlijke afspraken met klanten en kandidaten door video calls of andere digitale werkmethoden. Hiernaast wordt door een deel van onze medewerkers thuis gewerkt. Op ons kantoor zijn daarom minder mensen aanwezig maar onze collega’s zijn evengoed telefonisch en per e-mail bereikbaar. Voor overleg is ook een video call mogelijk.

Daarnaast hebben wij passende maatregelen genomen voor sollicitatiegesprekken die wel bij ons op kantoor plaatsvinden. Zoals vanuit de overheid/RIVM zijn opgegeven hanteren wij de volgende maatregelen: wij

  • vragen je om zelf je jas op te hangen;
  • vragen je om je handen te wassen;
  • begeleiden je naar de spreekkamer en vragen je op een plek te gaan zitten zodat we ruim 2,5m afstand kunnen houden tijdens het gesprek;
  • laten gesprekken met verkouden of zieke mensen niet doorgaan;
  • schudden geen handen en houden ons aan de hygiëne maatregelen;
  • maken deurklinken vooraf schoon;
  • vragen je om verder nergens aan te zitten (lichtschakelaars e.d.);
  • maken het gesprek niet langer dan noodzakelijk.

De gezondheid van onze medewerkers, klanten en opdrachtgevers heeft onze hoogste prioriteit. Zoals je leest doen wij hier alles aan.

De tweede prioriteit betreft het continueren van onze werkzaamheden, wij zullen ons blijven inspannen om onze dienstverlening voor jou zo optimaal mogelijk te blijven uitvoeren.

Wat mooi om te zien hoe snel iedereen zich aanpast en hoe inventief en creatief iedereen is in het vinden van alternatieven. Dat mensen veerkrachtig zijn en wanneer we dit samen goed aanpakken we hier samen goed uitkomen.

Heb je knelpunten of suggesties ter ondersteuning en verbetering van de door ons genomen maatregelen, dan nodigen wij je van harte uit om deze met ons te delen.

Blijf gezond en let goed op elkaar!

 

Een warme en hartelijke groet,

Stefan Seldenthuis

Namens het team van Esler

Peter Keijzer, Rutger Zuurbier, Chris Ursem, Ahmed Ahmed, Raoul Rade, Sepouh Abrahmian en Monique Vink.

 

 

Duurzaam detacheren om ambities waar te maken.

Benieuwd naar onze actuele vacatures?