Ben jij afgestudeerd of sta je op het punt om af te studeren? Wij zijn een technisch detacheringsbureau en wij helpen jou als technisch talent graag op weg naar dé kickstart van jouw professionele carrière. Door onze samenwerking met toonaangevende opdrachtgevers krijg jij de kans om jouw CV een boost te geven door te werken aan projecten bij gerenommeerde technische bedrijven!

Persoonlijke begeleiding

Je staat aan het begin van jouw carrière en daarom begeleiden wij jou graag bij het vinden van een geschikt project dat aansluit op jouw wensen en kwaliteiten!

Ervaring opdoen

Bij Esler kun je na het afronden van jouw studie, werkervaring op doen bij verschillende opdrachtgevers om je verder te ontwikkelen binnen jouw vakgebied.

CV opbouw

Door via Esler bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan krijgt jouw CV een flinke boost!

Uitdagende projecten

Werk moet ook leuk en uitdagend zijn, daarom stellen wij jou voor bij verschillende opdrachtgevers waar je veel kunt leren in jouw vakgebied.

Toffe opdrachtgevers

Door onze goede connecties en grote netwerk, kun je projecten uitvoeren bij toonaangevende opdrachtgevers waar je anders moeilijk binnenkomt!

Voor een leuke baan kun je als afgestudeerd talent bij Esler terecht. Wij detacheren technische professionals met een achtergrond in elektrotechniek, werktuigbouwkunde en civiele techniek. Functies variëren hierbij van werkvoorbereider, planner, toezichthouder, uitvoerder, project engineer, projectleider, directievoerder tot projectmanager.
Voorbeelden van projecten die wij doen zijn het coördineren van bouwprojecten op Schiphol, het onderhouden van maritieme schepen, het reviseren van energiecentrales tot het verzorgen van kabel en leidingwerk op en langs het spoor. Onze professionals zijn in staat om een verscheidenheid aan complexe projecten te realiseren.

'Esler, techniek detacheerder voor professionals op MBO, HBO en WO niveau!'

 • Raoul Rade

  Consultant NS

  Met het bewerken van tekeningen en fotomateriaal ben ik helemaal in mijn element. In de toekomst wil ik nog meer tijd kunnen besteden aan het soort projecten waar ik nu ook al mee bezig ben. En vooral veel variatie in mijn werk behouden!
 • Peter Keijzer

  Accountmanager infra

  Door mijn jarenlange kennis en ervaring binnen de infra techniek en mijn grote netwerk ben ik in staat om aanvragen bij onze opdrachtgevers te doorgronden en daar de professional met de juiste kennis, ervaring en persoonlijkheid voor te vinden.
 • Gertjan Beemsterboer

  Projectbegeleider Spie

  Het sluizencomplex in IJmuiden blijft voor mij een fascinerende en dynamische omgeving. Dagelijks ondervind ik verandering waardoor het werken op de sluizen een geweldige uitdaging is. Ik kan met recht zeggen dat geen enkele dag hetzelfde is.