Als engineer meer verdienen ?

teamleider maintenance engineer

Met jouw engineering skills meer verdienen? Maak de switch van telecom naar kabels en leidingen.

Je basiswerkzaamheden zijn eigenlijk praktisch hetzelfde. Toch is er binnen kabels en leidingen veel meer te verdienen. Het enige wat je moet kunnen is op een grotere schaal werken.

Het is simpel. De ondergrondse infrastructuur kent voor jou geen geheimen. Jij wilt met jouw kennis en kwaliteiten als engineer meewerken aan dynamische projecten. Je schrikt niet van een uitgebreid takenpakket en je gaat uitdagingen niet uit de weg. Klopt dat? Maak dan de switch!

maintenance engineer

Ondanks dat we voor spannende tijden staan wordt er de komende jaren veel geïnvesteerd in bestaande en nieuwe infrastructuur. Dat is een enorme uitdaging. Zeker in deze tijd moeten we goed nadenken over hoe we de werkzaamheden aanpakken. Daarom hebben we juist nu jouw kennis en kwaliteiten nodig! Ben jij klaar voor een nieuwe stap?

Meer uitdaging. Meer groeimogelijkheden. Meer diversiteit. Meer salaris. Maak van deze vacature jouw nieuwe baan en reageer direct.

Ben jij een engineer in de telecom en wil je meer uitdaging?

Bouw aan je toekomst met Esler

Wat is jouw drijfveer? Waar word je door geïnspireerd? Kortom: waarvoor kom jij je bed uit?

Veel tijd van je leven besteed je aan werk en aan je persoonlijke ontwikkeling. Daarom is het onze drijfveer om jou te verbinden aan de juiste opdracht en te zorgen dat je je ontwikkelt tot wie je wilt zijn én dit alles in de juiste werk-privé balans.

Met jou onderzoeken wij hoe we hier invulling aan kunnen geven: een gaaf technisch project, opdrachtgevers die iets kunnen toevoegen aan jouw ontwikkeling en ondersteuning bij je vitaliteit. Samen kijken we naar duurzame oplossingen zodat jij met trots kunt zeggen: Ik maak werk van mijn ambitie!

Bekijk hieronder hoe het is om bij ons aan de slag te gaan

Sail Away

Hijs de zeilen! We zijn met alle medewerkers het Markemeer op gegaan voor een mooie zeiltocht.—————————-

Interview met Rachid

Lees hoe onze topper zijn werk voor Esler ervaart, wat zijn ambities zijn en waar hij een steentje aan wilt bijdragen.

Onboarding day

Deze dag staat in het teken van kennis maken, verwachtingen uitspreken en ambities delen. En uiteraard een lekker borreltje!

Ben je nieuwsgierig naar een samenwerking of wil je weten wat wij voor jou als professional kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Peter Keijzer | accountmanager
 peter.keijzer@esler.nl
 06 39 63 19 68

Heb je andere vragen?