CPS Professionals Schiphol

Als bedrijf kun je nog zoveel goede plannen en ideeën hebben: zonder de juiste mensen ben je nergens. Bij CPS Professionals weten we dat als geen ander. CPS professionals is ontstaan door een samenwerking tussen twee detacheringsbureaus: PD personeel en Esler. Samen hebben we jarenlange ervaring op het gebied van projectmanagement, detachering en het vinden van personeel. Vanuit CPS werven we technische professionals op de locatie Schiphol en zijn we altijd op zoek naar mensen die net zo gedreven en enthousiast zijn als wijzelf.
CPS staat voor Connecting Professionals op locatie Schiphol. Wij werken vanuit the Base, een kantoor op de luchthaven. Daardoor zitten we dichtbij de projecten en weten we precies welke kennis, ervaring en kunde nodig zijn om de bouw- en vernieuwingsprojecten op Schiphol tot een succes te maken. En dat zijn er heel wat de komende jaren, dus genoeg werk aan de winkel.

Vacatures op Schiphol

Zorgen dat miljoenen passagiers per jaar vlot en veilig naar hun bestemming kunnen reizen. Meewerken aan de meest prestigieuze bouwprojecten die je je kunt voorstellen. Toezien dat aannemers feilloos werk afleveren voor reizigers, luchtvaartmaatschappijen en vliegveld personeel. Dit alles is werken als technische professional op Schiphol. Bekijk de vacatures op de website van CPS Professionals.

Gezocht: technische professionals M/V

CPS Professionals is de absolute specialist qua werken in de techniek op de luchthaven Amsterdam. Wij leveren bevlogen en creatieve professionals binnen de vakgebieden bouwkunde, civiele techniek, elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Mensen die communicatief minstens zo sterk zijn als technisch. Hoor jij daarbij? Met onze interessante vacatures vind je bij ons zeker de baan die je zoekt.

KENNIS MAKEN?

Omdat wij zo dicht mogelijk bij onze mensen en
de projecten op de luchthaven willen zijn, vind je
CPS Professionals in het dynamische gebouw:

The Base
Evert van de Beekstraat 11
The Base A | Kantoor 1-7 | 2e verdieping
1118 CL, Schiphol

info@cpsprofessionals.nl
020 310 40 40