Bruggen en Sluizen

De sector Natte Infrastructuur. Een bijzonder onderdeel van de civiele techniek waarin vele technische disciplines samenkomen in prachtige, veelal beweegbare kunstwerken. Deze kunstwerken worden gebouwd, gerenoveerd en onderhouden door legers van professionals die allen hun eigen specialiteiten meebrengen.

Je kunt je voorstellen dat er vele verschillende functies nodig zijn om deze projecten draaiend te houden. Als bemiddelaar hebben wij het tot ons persoonlijke doel gemaakt een aantal van deze mooie functies te verbinden met de beste, meest gemotiveerde professionals die er te vinden zijn.

We richten ons hierbij specifiek op de typische Esler functies; de rollen op het grensvlak van techniek en het organiseren van technische projecten. Dit betekend dat je bij ons terecht kan als jij tot de beste, meest gemotiveerde Werkvoorbereider, Projectcoördinator, Projectleider of Projectmanager bent. Of natuurlijk een andere rol hebt die een sterk organiserend karakter heeft.

Wij zoeken voor jou de beste opdrachtgevers en mooie, vaak grote projecten en we hebben je zeker iets te bieden! Bekijk hieronder snel de actuele vacatures in dit vakgebied.

Esler verbindt ambitie met interessante projecten

Wij bieden jou als professional de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Projectmanager Bruggen en Sluizen

Ben jij dé integrale Projectmanager die verschillende disciplines en alle stakeholders samenbrengt en ga jij altijd voor het beste resultaat?
Lees nu verder!

Projectleider Elektrotechniek Infra

Werk jij als Projectleider het liefst aan grootschalige projecten in de natte infrastructuur? Wij hebben dé vacature voor je!

—————————–

Projectcoördinator Elektrotechniek

Hou jij altijd het overzicht in projecten en verbindt jij de werkvoorbereiding met de uitvoering? Dan ben jij de Projectcoördinator die wij zoeken! ——————————

Werkvoorbereider Elektrotechniek

Stroomt het organiseren en voorbereiden van gave projecten bij jou door het bloed? Reageer snel op deze vacature!

Uitvoerder E (1x), WTB (1x) ------------

Sta jij voor efficiënte en effectieve uitvoering van gave klussen in de Natte Infrastructuur? —————————————————

------- Meer vacatures ------------

Esler detacheert technisch organiserende professionals in de Infratechniek en Industrie

Bouw aan je toekomst met Esler

Bekijk hieronder hoe het is om bij ons aan de slag te gaan

Beleef Esler

Benieuwd hoe het is om als technische professional voor Esler te werken? Blijf op de hoogte door middel van leuke interviews, projecten, blogs en nieuws! —————————-

Nieuw Talent

Staat jouw droom vacature er niet tussen? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat Esler voor jou kan betekenen.

IJburg en de Enneüs Heermabrug

Het zeer dynamische ontwerp van de architect is constructief uitgewerkt door het eigen ingenieursbureau van de gemeente.
——-

Ben je nieuwsgierig naar een samenwerking of wil je weten wat wij voor jou als professional kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Peter Keijzer | accountmanager
 peter.keijzer@esler.nl
 06 39 63 19 68

Michael Pel | recruitment specialist

Andere vragen?